Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Arbeidsministeren åpner «Skottet»

Skrevet 18.06.2013 18:49 - Nyheter

Arbeidsminister Anniken Huitfeldt skal foreta åpningen av musikkspillet Skottet i Buvika.
 
Det skjer 20. september - på dagen 100 år etter at møllearbeideren Marius Folstad ble skutt og drept av en streikebryter under streiken ved Pienemølla.
 
Arbeidsminister Anniken Huitfeldt åpner Skotter i Buvika
- Vi er svært fornøyd med at regjeringen blir representert på premieren, og det passer godt at det er arbeidsministeren som kommer for å åpne arrangementet. Skottet i Buvika er et musikkspill bygd på faktiske hendelser - det er et drama hentet fra arbeidslivet for 100 år siden. Det er et viktig kapittel i norsk fagbevegelses historie - ja, jeg vi si i norsk arbeidslivs historie, sier Jørund Leraan i Skottets pr-gruppe.
 
 
Skottet i Buvika ble første gang framført våren 2008 i mølla i Buvika. Det er en noe omarbeidet versjon som nå settes opp, og som altså har premiere 20. september. «Scenen» blir den samme som for 5 år siden, med møllebygninger og siloer som kulisser.
 
 
Det er nå under 100 dager til premieren, og billettsalget er i gang på Billettservice.  
 

Til toppen

Del denne artikkelen på Det er pinlig å invitere en politiker broiler som ikke har den minste forutsetning til å ha noen som helst forstand livet i disse årene


 Skrevet av: Asgeir BøgebergLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: