Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Hunnfisken skal settes ut igjen

Skrevet 26.07.2013 10:18 - Nyheter

Styret i Vigda elveeierlag har vedtatt at all hunnfisk skal settes ut igjen fra og med 27.07.2013, og at elva holdes åpen for fiske sesongen ut 15.08.2013.

 

Laskefiske i Vigda
Arkivfoto.

 

Basert på følgende beskjed fra Fylkesmannen i Sør-Trøndelag, har styret i Vigda Elveierlag vedtatt at all hunnfisk som fiskes skal settes ut igjen, samt at elva holdes åpen ut sesongen.

Det er innført ekstraordinær regulering av laksefisket i region Nordmøre, Trondheimsfjorden (innenfor grensa Garten-Stavøya), Nord-Troms og Vest-Finnmark. Miljødirektoratet stenger fiske etter laks i sjøen med kilenot fra fredag 26. juli kl. 1800 i disse regionene.

Fra og med 27. juli skal all hunnfisk som fanges i vassdragene i disse regionene settes ut igjen. Alternativt skal vassdragene med fisketid til 15. og 31. august stenges 14 dager tidligere. Det vil si henholdsvis 1. og 15. august. Den lokale forvaltningen må avgjøre hvilket alternativ som passer best.

 

 

Forøvrig meldes det om at det tas fisk i elva i år også og at det er godt om plass for flere fiskere.

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: