Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Skaun kommune lager reklamefilmer

Skrevet 18.12.2013 23:56 - Lokale saker

Skaun kommune har i disse dager opprettet en Youtube-kanal hvor det nå er publisert flere reklamefilmer.
En hovedfilm, samt 3 sesongfilmer fra vinter, vår, sommer og høst. Se de her:

 

Hovedfilmen


Om filmen:

Her er filmen om Skaun kommune. Skaun er en forstadskommune til Trondheim og ligger idyllisk plassert ved Trondheimsfjorden. Kommunen har 7300 innbyggere, er en vekstkommune og har en ung befolkning. Mer enn en fjerdedel av befolkningen er i aldersgruppen 0 -18 år. Skaun har som mål å være en attraktiv kommune med aktive innbyggere, og vektlegger mangfold i kultur, miljø og næring. Filmen om Skaun gjenspeiler dette og gir en liten smakebit på hva kommunen har å tilby.

 

 
Vinterfilmen


Om filmen:
Dette er vinterfilmen fra Skaun og viser noen av de aktive innbyggerne som bor i kommunen. Kommuneplanens samfunnsdel har som et hovedmål at Skaun kommune skal utvikle lokalsamfunn som legger til rette for aktiv deltagelse, positive helsevalg og en sunn livsstil. Dette innebærer å forebygge mer for å reparere mindre. Skaun kommune vil derfor fokusere på helsefremmende og forebyggende arbeid, med mål om å skape gode forutsetninger for at alle skal ta ansvar for egen helse.

 

 

Vårfilmen

 

Om filmen:
Her er vårfilmen fra Skaun kommune, som viser Skaun som en attraktiv bokommune. Kommuneplanens samfunnsdel har som et hovedmål at Skaun skall være blant de beste bokommunene i Midt-Norge gjennom å legge til rette for at kommunens barn og unge har gode oppvektvilkår.

 

Sommer- og høstfilmen

Om filmen:

Dette er sommer- og høstfilmen fra Skaun og viser at kommunen har et mangfold i kultur, miljø og næring. Kommuneplanens samfunnsdel har som et hovedmål at Skaun skal øke bo- og etableringslysten gjennom fokus på næring, miljø og kultur. Den nære beliggenheten til forskningsmiljø og næringsliv i Trondheim medfører at kommunen har et stort potensiale innen etablering av kompetansearbeidsplasser, samtidig som kommunen har et rikt kulturliv.

 

 

 

Alle filmene er å finne på Skaun kommune sin YouTube-kanal

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: