Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Kulturprisvinnerne for 2013

Skrevet 28.01.2014 17:07 - Kultur

Vinterkulturuka i Skaun. Kulturprisen for 2013. Ordfører Jon P. Husby. Vinnere Mary og Bjørn Søbstad-Eide. Stortingspolitiker Linda Hofstad Helleland.
Ordfører Jon P. Husby. Vinnere av kulturprisen for 2013 Mary og Bjørn Søbstad-Eide. Stortingspolitiker Linda Hofstad Helleland som foretok åpningen av Vinterkulturuka.

 

Lørdag var det åpning av Vinterkulturuka i Skaun i Børsa Samfunnshus. Stortingspolitiker Linda Hofstad Helleland foretok den offisielle åpningen. Hun var bl a innom ulike aktiviteter som det er viktig å drive med. Men hun nevnte ikke dans, og det ble påpekt av Mary Søbstad-Eide da hun takket for Kulturprisen for 2013.

 

Etter åpningstalen delte ordfører Jon P. Husby ut Kulturprisen for 2013 til ekteparet Mary og Bjørn Søbstad-Eide, som bor i Vassbygda. De er instruktører for seniordanserne i Buvika og Børsa. Det var bl a dette med fysisk aktivtet og bruk av hodet som Mary understreket da hun takket for kulturprisen. Bjørn takket og understreket det sosiale med seniordansen.  Det er plass til flere dansere.

 

Etter Kulturprisutdelingen hadde Koret Våren Viggja konsert med Norske Hits. Veldig mye flott sang, både av kor og av solister, hele 21 forskjellige arrangement. Trampeklapp og stående applaus, og de måtte framføre ekstranummer.

Et flott arrangement, som nok kunne ha hatt flere og et større publkum.

 

Eivind Stende

 

Program for vinterkulturuka finnes på Skaun kommune sine nettsider 

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: