Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Buvik skole stengt

Skrevet 29.01.2014 11:09 - Nyheter

Buvik skole steng på grunn av vannlekasje
Arkivfoto

 

Stengt på grunn av vannlekasje

 

Foreldre til elevene på Buvik skole ble i 8-tiden i dag oppringt og varslet om at skolen måtte stenge ut dagen på grunn av en større vannlekasjen.

Elevene i 4. og 5. trinn har øvelse til morgendagens Troika og oppholder seg i Skaunhallen. Resten av elevene er sendt hjem.

 

 

Oppdatering kl 13.45:

Nabonytt har vært i kontakt med avdelingsleder ved Buvik skole, Birgit Frengstad, og fått følgende tilbakemeldling:


-Vi vet ikke helt omfanget av evt skader ennå, men vi bur oss på normal skole fra og med i morgen. Helt normalt blir det ikke, men 4.-5. trinn ”bor” i Skaunhallen for tiden, slik at 6. og 7. trinn bruker frigjort areal. 2.trinn har funnet seg 2 store grupperom i kjelleren som de kan bruke et par dager. Men blir dette langvarig, må vi finne andre løsninger. 

Det jobbes godt fra driftkontorets side, både for å løse kortsiktige utfordringer, og for å se på eventuelle langsiktige skadevirkninger.  Lærerstaben har svinga både mopper og vannsugere, og nå flyttes det på pulter og kopper og kar, slik at det skal være klart til i morgen.

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: