Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Populært med julekonkurranser

Skrevet 04.12.2008 00:02 - Underholdning

Butikksjef Roar Wehn ønsker å gi noe tilbake til kundene. Derfor kjører Kiwi-butikken en julekalender med daglige spørsmål med trekning hver dag klokken 20. Til vinneren vanker det premie fra butikkens sortiment. Da må du først svare på et enkelt spørsmål som du legger i boksen.

 

- Men i tillegg skal vi  trekke en hovedpremie. Den trekkes blant de som er så heldig å vinne en av de daglige trekningene vi har. Det vil si at på  julaften er det 24 stykker som kan vinne et gavekort på 2000 kroner, sier Roar.

 

Kristian Rønningen fra Klæbu og sjefen sjøl trekker hver dag ut en vinner. Vinner du her, er du også med i trekningen av et gavekort på dagligvarer verdi 2000 kroner.

 

Finn ut hvem som er den daglige vinner ved å trykke deg inn på Kiwi-annonsen som ligger ut på Nabonytt.


Til toppen

Del denne artikkelen på Må send mannskapet som arbe t dæ Roar på kurs!!!! For borti tippinga fæ itj dåm d helt t....Snedig vess`n levere inn skraplodd som man ha voinne på..Da slit dåm...Ellers e d en luggum butikk.


 Skrevet av: prix


jeg handler no like mye i begge butikkene,og må få si det at når det gjelder kunnskapsmangel på kiwien så må vi tenke på at de annsatte der, de er nye de...


 Skrevet av: gjertrudLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: