Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Tre om sine nyttårsforsett

Skrevet 31.12.2008 15:37 - Underholdning

Vi spør tre personer om deres nyttårsforsetter for 2009 og hvor de skal feire nyttårsaften:

 

 

Jon Lyngstad (62), komiker og distriktsjef, Aunbygda:

Jon i komikerantrekk.

 

- Sluttet med de tradisjonelle forsettene forlengst. De blir aldri sluttført. Sluttet å drikke har jeg også. Men har som alltid et mål om å oppføre meg som folk, enkelt og greit. Og i en bisetning må jeg da få si at jeg synes det er fryktelig trist det som nå skjer i Midt-Østen...!

- Skal feire nyttårsaften hos naboene Johan og Randi Svee. De har forresten 44 års bryllupsdag i dag. Gratulerer de med det. Så vil jeg ønske alle et riktig godt, nytt år.

 

 

 

Ole Elling Aarvik (46), biloppretter, Buvika.

Ole Elling i et manipulert bilde fra en Nabonytt-konkurranse.

 

- Slutta med disse forsettene. Gjør jo itj nå gæli lenger. Røyker gjør jeg heller ikkeMen om jeg hadde vært 15 år igjen - ville jeg ha gjennomført alt jeg har gjort fram til i dag akkurat på samme vis... 

- Skulle selvfølgelig ha vært 20 kilo lettere. Så vi får sjå om det blir litt mer fysisk fostring i 2009, da helst på slalomski.

- Skal som alltid feire nyttårsaften på Melhus hos Bjørn Haugan. I Løvsetbakkan er det fin utsikt når rakettene skal skues.

 

 

Øyvind Brostrøm (33), journalist, Orkanger.

Tidligere buviking i kjent positur.

 

- Skal prøve å trimme litt mer i det kommende året. Blir alt for mye sofasliting med TV som mediumsunderholder. Besøke Ulvåshytta både med og uten langrennsski er målet. 

- Dessuten har jeg en veranda som jeg skal prøve å få malt i løpet av 2009. Den er stor som et langt u-år, så det spørs om jeg må innkalle diverse buvikinger på dona i løpet av sommeren. At det blir et kostbart øl-budsjett, får så være.

- Skal feire årets siste dag hjemme på Orkanger sammen med familie og venner. Det blir koselig. Vil til slutt ønske alle et riktig godt, nytt år.

 

 

Nabonytt oppfordrer alle til å skrive nyttårshilsninger i kommentarfeltet - til disse tre og alle andre du kjenner.

 

Ha et godt og trivelig kommende år.

 

AL

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på HVIS JEG VERKEN RØYKER, MASER PÅ GUBBEN OM HUSARBEIDE ELLER BLIR FEIT BLIR 2009 ET GODT ÅR. ELLERS HÅPER OG ØNSKER JEG SELVSAGT ALLE KJENTE OG UKJENTE INNFRIR DERES DRØMMER OG ØNSKER I ALLER HØYESTE GRAD.


 Skrevet av: kissiLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: