Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


TNT holder koken

Skrevet 18.01.2009 01:10 - Underholdning

TNT leverer fortsatt varene. Fredag spilte firer-bandet på GB.

 

Mange vil ha med seg gitarsoloene til Ronni på nært hold. Til venstre vokalist og engelskmann Tony Mills. Bak trommene sitter Diesel Dahl, mens Victor Borge spiller bass.

 

Hard-rock bandet leverte selvsagt mange av sine gamle slagere fredag kveld. Og Seven seas gir fortsatt mest feed-back blant puplikum. Rent musikk-teknisk og vokalt klinger musikken meget bra - særlig for den som liker tung-rock best av alle musikksjangerne. Men savnet etter nye hits begynner nok å merkes.

 

For TNT, som Dag Ingebrigtsen var med på å starte i Trondheim i 1982, trakk bare 200 publikumere fredag. - Litt skuffende, sier GB-sjef Tore Ølsholm. Uansett skapte Ronni og co meget god stemning blant de frammøtte.

 

Fullt trøkk i baren: Helt til venstre Tore Ølsholm, mens børsværing og musiker Jan Inge Wenn (helt til høyre) venter tålmodig på de edle dråpene.

 

Lise Victoria Hagen og Stig Løvseth i kø foran baren.

 

Buvikingene Stig Løvseth og Håvard Stellander hadde gledet seg til TNT-konserten i lang tid. Helt siden barneårene har de vært store fan av bandet. De mener de fikk full valuta for pengene. - Godt å få høre skikkelig heavy-rock live, sier de to etter konserten.

 

Før konserten var det oppvarming i hjemme-puben til Stig. Der blir du møtt med litt nostalgi. For hvem savner vel ikke disse automatene - om du er litt opp i årene vel og merke:

 

I puben til Stig Løvset: Håvard prøver lykken på et godt gammeldags kronespill. Foran den er det ofte kø når Stig har vorspiel.

 

- Automaten fikk jeg som pub-gave fra noen snille slekninger, sier Stig.

 

AL 

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på Det e itj nå rart at det itj kjæm nå my folk. Mått stå i en halv time i "kø" der imellomjula. Da vi kom inn va det vel en 10 persona kommen. Skjønne at det e et triks te å få det te å sjå populært ut. Men mang dro. Kaldt va det å. Nei Tore få inn folket og få dem i baren, det e det det bli peng tå. Så kan dokk kast dem ut når dem bli for full.


 Skrevet av: stial@nline.noLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: