Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Norges beste kor?

Skrevet 19.04.2009 19:27 - Underholdning


Er Gaute Hansen en populær tenor?

 

Mens kjendiskorene boltrer seg i Det store korslaget på TV 2, kan Eggkleiva mannskor vinne tittelen "norges mest populære kor".


"Norske stemmer" er en åpen konkurranse hvor alle kor i Norge inviteres til å vise fram korvideoer med valgfrie sanger. Konkurransen foregår på TV 2 sine nettsider.


I konkurransen er det to kategorier. En pris går til det koret som får flest stemmer av det norske folk, mens den andre prisen deles ut av en fagjury.Premien for Eggkleiva mannskor om de skulle vinne fagprisen, eller bli det mest populære koret i Norge, er 10 000 kroner.
Stein Nilsen har dirigert Eggkleiva mannskor i over
halvparten av sitt sekstiårige liv.Det er Svein Ole Solfeldt, korets IT-guru som har meldt på koret i denne uhøytidelige konkurransen. På TV 2 sine nettsider skriver han blant annet at  Stein Nilsen er unik når det gjelder å modernisere koret, og at " vi har hatt mange forskjellige forestillinger gjennom årene, der alle har det til felles at de har vært utradisjonelle for mannskor".

 


Smørtenor: Svein Ole Solfeldt.

 


Og videoen som ble plukket ut, er Go, tell it on the Mountain, med solist Einar Ellefsen. Denne finnes også på Youtube, sammen med flere andre godbiter fra det lokale mannskoret.
Einar Ellefsen trives på Youtube.Så vil du gi din stemme til Eggkleiva mannskor som norges mest populære kor, gjør du det påhttp://www.tv2underholdning.no/community/stemmer/profil/sveinoles/ET


 


Til toppen

Del denne artikkelen på heia onkel Stein


 Skrevet av: eliLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: